HDZ-ov Direktno.hr tvrdi da se sprema hapšenje Tomislava Karamarka

HDZ-ov Direktno.hr tvrdi da se sprema hapšenje Tomislava Karamarka

Podijeli

HDZ-u blizak Direktno.hr, portal koji je dosad uvijek prvi puštao informacije o zbivanjima u vrhu stranke, upravo je objavio kako se sprema uhićenje Tomislava Karamarka. Predsjednik HDZ-a je, tvrde, žrtva političko-obavještajne urote.

“Nitko nema ni približnu informaciju o tome zašto bi Karamarko bio uhićen, tako da je vrlo moguće, ocjenjuju insideri, kako je riječ o još jednoj operaciji obavještajnog podzemlja”, pišu pozivajući se na svoje visoke izvore.

Znakovite Karamarkove izjave?

Kako se čini, odgovornim smatraju premijera Oreškovića i Božu Petrova, s obzirom na to da, kako navode, “dodatnu sumnju u urotu budi i njihov današnji “privatni sastanak” – u premijerovom stanu”.

Također, kao jedan od dokaza služi im i činjenica što se Karamarko jutros za vrijeme presice zaustavio govoreći o SOA-i.

Nadalje, HDZ-ovo glasilo u svemu vide “još jednu operaciju obavještajnog podzemlja”. Iz ovog “još jedna” može se zaključiti kako je akcija iz obavještajnog podzemlja već bilo, ali ih se ne navodi.

Nitko od insajdera s kojima su kontaktirali novinari HDZ-ovog portala ne znaju zašto bi se uhitio Karamarko ali se svi slažu da je riječ – obavještanom podzemlju.

index.hr

Podijeli