HAK upozorava: Olujni vjetar stvara probleme u prometu

HAK upozorava: Olujni vjetar stvara probleme u prometu

Podijeli
Foto: Dino Varošanec

Olujni vjetar stvara probleme u prometu, objavio je HAK na svojim internetskim stranicama, a upozorenje prenosimo u nastavku.Zbog olujnog vjetra za sav su promet zatvorene: autocesta A1 Zagreb-Split-Ploče između čvorova Sveti Rok i Posedarje (obilazak je državnim cestama preko Gračaca, Obrovca i Karina-DC50 i DC27).

Samo za osobna vozila otvorene su: autocesta A6 Rijeka-Zagreb između čvorova Delnice i Kikovica (obilazak za ostale skupine vozila je državnom cestom DC3 kroz Gorski kotar), Jadranska magistrala (DC8) između Karlobaga i Svete Marije Magdalene, državna cesta Maslenica-Zaton Obrovački (DC54). Paški most.

Zabrana je prometa za autobuse na kat, vozila s kamp prikolicama i motocikle (I.skupina) na: Jadranskoj magistrali (DC8) između Bakra i Novog Vinodolskog te Senja i Karlobaga, autocesti A7 čvor Draga-čvor Šmrika, lokalnoj cesti Križišće-Kraljevica. dodatno je zabrana za dostavna vozila i vozila s natkrivenim teretnim prostorom (I. i II.skupina): na Jadranskoj magistrali (DC8) između Novog Vinodolskog i Senja.

Autocesta A1 Zagreb-Split-Ploče danas (11.prosinca) od 08:00 do 18:00 sati zatvorena je za sav promet između čvora Ploče i naplate Karamatići u oba smjera, zbog radova. Obilazak: Čvor Vrgorac(A1) – ŽC6208 – DC62 (Mali Prolog) – ŽC6276 (Kobiljača) – Ploče (DC8), a smjer A10 (Granica Republika BiH) – Ploče: Čvor Kula Norinska (A10) – DC 62 (Mali Prolog) – Kobiljača (ŽC6276) – Ploče (DC8).

Podijeli