FOTO: „Zlatna strijela Preloga“ u spomen na Draška Mihinjača okupila preko stotinjak...

FOTO: „Zlatna strijela Preloga“ u spomen na Draška Mihinjača okupila preko stotinjak streličara

Podijeli

Preko stotinu streličara natjecalo se protekloga vikenda, na streličarskom turniru, u organizaciji Streličarskog kluba Prelog.

Zlatna strijela Preloga od ove se godine održava u spomen na nažalost prerano preminulog streličara Draška Mihinjača te tako ovo streličarsko natjecanje, od ove godine nosi naziv „Draško Mihinjač – Zlatna strijela Preloga“.

Na prostoru Sportskog parka Otok, streličari su se natjecali u nekoliko disciplina: složeni luk, zakrvljeni luk, goli luk, standardni luk, tradicionalni dugi luk i instinktivni luk. Sve je natjecatelje pozdravio gradonačelnik Grada Preloga Ljubomir Kolarek.

Nakon turnirskog djela, po četiri nabolje plasirana streličara u svakom stilu luka, apsolutne kategorije, ostvarili su pravo na sudjelovanje u raspucavanju na jaje za Zlatnu strijelu Preloga.

Nažalost, eliminacijske borbe se nisu održale zbog grmljavinskog nevremena koje je zahvatilo taj dio Hrvatske pa su suci odlučili zbog sigurnosti prekinuti natjecanje, tako da nije bilo neizvjesnih borbi za Zlatnu strijelu Preloga.

Podijeli