Drink&Pick – Pronađite partnera za vezu ili izlazak

Drink&Pick – Pronađite partnera za vezu ili izlazak

Podijeli

Nova Drink&Pick aplikacija koju su osmislili developeri hrvatske tvrtke Lingum vitae nudi pronalazak idealne osobe za dejting, i to uživo, ali i osobe koja će vam jednostavno praviti društvo kad nemate s kime izići u grad, piše portal super1.net.hr

Prilikom korištenja možete birati između dva moda – Drink i Pick mode. Drink mod služi za pronalazak prijatelja s kojima ćete izlaziti van, bilo to na kavu ili noćni izlazak. Na interaktivnoj karti možete odabrati vrstu objekta u koji želite ići – to može biti pub, lounge bar, night klub, restoran, te preferirani izbor glazbe.

Aplikacija će vam tada dati informacije koje su uvjetovane vašom trenutnom lokacijom i uz to ćete moći vidjeti sve evente u gradu. Tada dodajete drinking buddiea i putem chata se dogovoriti o daljnjim planovima. Drinking buddie može biti netko koga već imate među prijateljima ili neka nova osoba.

Pick mode služi da upoznate svog idealnog partnera i dogovorite dejt uživo. Ulogirajte se, ispunite svoj profil, a onda vam se pojavljuju kompatibilni korisnici koji se trenutno nalaze u nekom od drinking mjesta, a tada ih možete pozvati na piće. Aplikacija je besplatna za sve Android i iOS mobilne uređaje, a možete ju preuzeti ovdje.

Podijeli