Znate li kako keto dijeta utječe na vaš seksualni život?

Znate li kako keto dijeta utječe na vaš seksualni život?

Podijeli

Nakon što su mnogi izgubili poprilično neželjenih kilograma slijedeći keto dijetu, koliko je taj način prehrane zaista “zdrav” i kako utječe na zdravlje općenito, nešto je o čemu se priča godinama.

Neki smatraju kak oje riječ o zaista ekstremnoj vrsti prehrane koja može narušiti zdravlje, a uvrštena je i na američku listu “najgorih dijeta” koju su objavili US News i World Report, piše Večernji list.

Ipak, mnogi tvrde kako je zahvaljujući ovoj dijeti njihov seksualni život – oživio!

Promjena prehrane itekako utječe na rast ili pad libida, a izgubit ćete želju za seksom ako ne održavate pravilnu razinu potrebnih nutrijenata.

Nekoliko dana na keto dijeti možete osjetiti pad libida, piše TOI. Ali kada se vaše tijelo navikne na novu prehranu, želja za seksom će se vratiti i to znatno jača nego prije.

Keto dijeta dat će vam više energije, posebice nakon gubitka kilograma nećete osjećati umor i pad raspoloženja, a to je sve povezano i sa željom za seksom.

Tijekm prehrane na keto dijeti, nećete više konzumirati većinu onih nezdravih namirnica koje ste prije konzumirali, a to podiže u organizmu i želju za seksom, piše TOI.

Podijeli