ŽIVOTNA DRAMA LEGENDARNOG BATISTUTE Zabijao je golove k’o na traci, a danas...

ŽIVOTNA DRAMA LEGENDARNOG BATISTUTE Zabijao je golove k’o na traci, a danas se jedva kreće: ‘Dao sam više nego li je tijelo moglo, zato plaćam cijenu’

Podijeli

Nekad sjajni napadač Fiorentine i argentinske nogometne reprezentacije Gabriel Batistuta ima velikih zdravstvenih problema

Danas 48-godišnjak je za službenu stranicu FIFA-e otkrio da je jedva hoda, a smatra da je to posljedica njegove nogometne karijere.

“Dao sam više nego li sam zapravo imao za dati”, rekao je popularni Batigol koji je 2014. godine dramatično otkrio da je tražio liječnike da mu amputiraju obje noge zbog teških bolova koje je trpio. I zaista, Batistuta je operiran, a liječnici su mu olakšali pritisak na vene i arterije. Stanje mu se popravilo, ali bilo je to kratkog vijeka.

“Dao sam više nego li je moje tijelo moglo podnijeti i sada zato plaćam cijenu, jako teško hodam.  Nažalost, sve je to ostavilo traga na mom zdravlju”, dodaje napadač koji je prije 12 godina kopačke objesio o klin.

Objasnio je Batistuta što ga posebno smeta u nogometu.

“Ja volim nogomet i sve što ima veze sa samom igrom, ali ne volim intervjue, kontroverze i sve stvari izvan igre”, dodaje bivši igrač Newell’s Old Boysa, River Platea, Boca Juniorsa, Fiorentine, Rome, Intera i Al-Arabija koji je u dresu argentinske reprezentacije u 78 utakmica zabio čak 56 golova.

jutarnji.hr

Podijeli