ŽETVA MEDALJA: Plivači ČPK-a osvojili 44 medalje na Regionalnom prvenstvu Hrvatske u...

ŽETVA MEDALJA: Plivači ČPK-a osvojili 44 medalje na Regionalnom prvenstvu Hrvatske u Sisku!

Podijeli

I dok se s prolaskom jeseni i približavanju zimi zaboravlja na žetve u Čakovečkom plivačkom klubu ne mare za godišnja doba. Jer osim „žetvom medalja“ nastup čakovečkih plivača na Regionalnom prvenstvu Hrvatske ne može se drugačije nazvati. Plivački klub Sisak „Janaf“ 23. i 24. studenoga bio je u 25 metarskom bazenu domaćin Regionalno prvenstvo Hrvatske Regije IV.

Na natjecanju je nastupilo ukupno 109 natjecatelja iz 11 klubova Regije IV., a natjecali su se u 16 pojedinačnih disciplina u kategorijama mlađih juniora, juniora i seniora. Čakovečki plivački klub predstavljalo je 10 natjecatelja, koji su ukupno osvojili čak 44 medalja, od čega 15 zlata, 21 srebro te osam bronci.  

Čakovečki plivački klub predstavljali su: Tin Furdi, Adam Šinjori, Fran Kovačec, Sven Furdi, Ema Medved, Anja Tušek, Dora Horvat, Jana Slaviček, Marta Horvat i Vida Kolarić. Čakovečku plivačku ekipu vodili su treneri Antonia Šantek i Goran Kolarić koji su pohvalili plivače uoči vrhunca plivačke sezone.

Pred čakovečkim plivačima su neka od najvažnijih natjecanja, uključujući i Zimska državna prvenstva te stoga ovakvi rezultati daju razloga za zadovoljstvo. Osim osvojenih medalja isplivani su limiti i izboreni nastupi na nacionalnim završnicama. Sa svakim natjecanjem sve je više onih koji će braniti boje kluba na smotri najboljih plivača u državi.

Podijeli