Zala Kralj i Gašper Šantl predstavili novi singl – „S teboi“

Zala Kralj i Gašper Šantl predstavili novi singl – „S teboi“

Podijeli

Zala Kralj i Gašper Šantl vraćaju se  novim singlom „S teboi“. Pjesma sadrži sve njihove prepoznatljive elemente – Gašperov senzualan elektronski pop, Zalin glas koji nježno pleše  na granici između pjevanja i pričanja i poruka koja pjesmi daje posebno značenje. „Čak i ako sve pođe krivo, to je još uvijek cool jer imamo jedno drugo. ‘S teboi’ je pjesma koja govori o ispunjavanju vlastitih želja. Da se usprkos usponima i padovima treba držati svog puta. Mi vjerujemo u sebe bez obzira na sve.“ komentirao je dvojac.

I ovaj singl prati spot kojeg potpisuje njihov prijatelj Žiga Kranjc, koji je i zaslužan za početak Gašperove i Zaline suradnje. Naime, upravo je on Gašperu pokazao Zaline snimke obrada pjesama u razdoblju u kojem je Šantl tražio prikladan vocal za pjesmu “Valovi”. U spotu za njihov najnoviji singl “S teboi” doista se vidi da su Gašper, Zala i Žiga već uigran tim koji se ne boji novih vizualnih izazova.

Zala je svoj glazbeni put započela snimanjem započela snimanjem glazbenih obrada, dok je Gašper je u djetinjstvu počeo svirati gitaru kojom se nastavio baviti sve dok ga nije počela zanimati glazbena produkcija. Njihova suradnja počela je 2017.  godine kada su snimili svoju prvu zajedničku pjesmu „Valovi“ s kojom su osvojili nagradu Zlata pišćal za pjesmu godine. Osim singla „Valovi“, značajan je i singl „Baloni“. Za oba su singla snimljeni glazbeni spotovi koji  zajedno imaju skoro 160 tisuća pregleda.

Podijeli