Vivien Galletta i Leo pjesmom i video spotom ‘Vatra’ najavljuju novi mjuzikl...

Vivien Galletta i Leo pjesmom i video spotom ‘Vatra’ najavljuju novi mjuzikl ‘Most’

Podijeli

Glazbenik čije pjesme vole i pjevaju generacije obožavatelja, a on sam godinama je u vrhu scene, ovih je dana predstavio nešto drugačije, ali prepoznatljivo

Svima dobro znani Leo, udružio je snage sa poznatom riječkom glazbenicom i članicom Opere HNK Ivana pl. Zajca Vivien Gallettom, a rezultat svega je pjesma i spot ‘Vatra‘.

Glazbena priča tu ne staje, jer riječ je o pjesmi iz predstojećeg mjuzikla ‘Most’, u kojem će Leo istodobno pjevati i glumiti, a biti će i autor nekoliko autohtonih skladbi, specifičnih za prostor Bosne i Hercegovine.

‘Mjuzikl govori o neodobravanoj ljubavi dvoje mladih u Mostaru prije početka međuetničkih sukoba u tom gradu, za vrijeme sukoba, te nakon istih. Akteri takvog odnosa potječu iz dviju obitelji različitih nacionalnih i vjerskih sredina, različitih svjetonazora. Uz fascinantni Stari most kao paradigmu spajanja različitih, a tako sličnih ljudskih civilizacija, ova priča želi potvrditi da iskrena ljubav može pobijediti sve što joj se nađe na putu, prebroditi sve primitivne prepreke, te pokazati da različiti svjetonazori zapravo ne mogu biti prepreka njezinoj realizaciji.’, kazao nam je ovom prigodom Leo.

Pjesmu ‘Vatra‘, čiju glazbu potpisuje Emir Kulenović, tekst Enes Smajilović, a aranžman Aleksandar Valenčić, prati i prigodni video spot, za čiju je realizaciju zaslužna Medvid produkcija.

Na kraju dodajmo i kako je za libreto budućeg mjuzikla ‘Most’ zadužena jedna od trenutno najboljih BiH spisateljica i autorica više kazališnih hit predstava Indira Sorguč Kučuk, dok se režije prihvatio Nenad Glavan.

Autor glazbe: Emir Kulenović
Autor teksta: Enes Smajilović
Autor aranžmana: Aleksandar Valenčić
Glazbeni producent: Aleksandar Valenčić
Tonski snimatelj: Aleksandar Valenčić
Redatelj: Medvid produkcija
Foto: Medvid produkcija

Podijeli