Vikend izvješće Policijske uprave međimurske

Vikend izvješće Policijske uprave međimurske

Podijeli

Početkom tjedna, Policijska uprava međimurska, javnost izvješćuje o stanju sigurnosti tijekom vikenda. Tako je evidentirano pet teških krađa

U Orehovici je zabilježen drzak slučaj krađe, gdje je nepoznati počinitelj na biciklu s leđa prišao 84.-godišnjakinji te joj iz ruke istrgnuo vrečicu u kojoj su se nalazili novac i lijekovi.

U Peklenici je provaljeno u vikend kuću iz koje je ukradena motorna pila i vanbrodski motor, a u Turčišću je sa subote na nedjelju provaljeno u prostorije nogometnog kluba, odakle je ukraden novac te razna pića.

Provaljeno je i u trgovinu mješovitom robom u Ulici Martina Viljevca u Nedelišču, a nepoznati je počinitelj ukrao novac.

Policija je zabilježila i informaciju o neobičnom događaju u Podturnu. Naime, u subotu u ranim jutarnjim satima, u dvorištu obiteljske kuće, u besvjesnom stanju je pronađen 51- godišnjak. Vozilom Hitne medicinske pomoći, prevezen je u Županijsku bolnicu u Čakovec, gdje je utvrđeno da je zadobio tešku ozljedu glave te je zadržen na liječnju. Kriminalistička istraživanja su u tijeku. Dodajmo tome da su se tijekom vikenda na međimurskim prometnicama dogodile tri prometne nesreće s nastalom materijalnom štetom.

Podijeli