VESELI VIKEND U MURSKOM SREDIŠĆU: Sajam cvijeća, natjecanje u kuhanju i postavljanje...

VESELI VIKEND U MURSKOM SREDIŠĆU: Sajam cvijeća, natjecanje u kuhanju i postavljanje klupice za dojenje

Podijeli

Grad Mursko Središće i Turistička zajednica Grada Mursko Središće organizirali su 4. Sajam cvijeća, drveća i ukrasnog bilja danas, 11. svibnja 2019. godine. Sajam se održao s početkom u 10,00 sati.

Uz proizvođače cvijeća Sajmu su prisustvovali i proizvođači i izlagači jagoda (Agra d.o.o. i OPG Marija Popović) koje su građani posebno kupovali te su se iste rasprodale u nevjerojatno kratkom vremenu te Dinin kutak s mirisnim sapunima.

U vrijeme sajma na parkiralištu uz šetnicu održavalo se i natjecanje mjesnih odbora u kuhanju i pripremi jela, te besplatna podjela jela posjetiteljima pa je tako i Sajam posjetilo nevjerojatno puno ljudi koji su tu priliku iskoristili za kupnju zaista predivnog cvijeća koje su izložili i nudili.

A na inicijativu udruge „Serjojnske mame i bebe“ Grad Mursko Središće je na igralištu na šetnici uz rijeku Muru postavio klupicu za dojenje i prematanje. Klupicu je izradila tvrtka Deban dizajn d.o.o. iz Murskog Središća. Danas, 11. svibnja 2019. godine udruga „Serjojnske mame i bebe“ i Grad Mursko Središće organizirali su otvorenje klupice.

Po ovom lijepom i sunčanom vremenu na igralištu su se okupila brojna djeca koja su uživala u igri te njihovi roditelji, bake i djedovi.

Članice udruge dijelile su balone mališanim te poklanjale dude varalice roditeljima. Navedenom događaju prisustvovao je i gradonačelnik Dražen Srpak kojem su se članice udruge velikodušno zahvalile na brzoj realizaciji postavljanja klupice.

Podijeli