Večeras se nastavlja HNL, Hajduk protiv Intera na praznom Poljudu

Večeras se nastavlja HNL, Hajduk protiv Intera na praznom Poljudu

Podijeli
Foto: Dino Varošanec

Nakon gotovo tri mjeseca pauze nastavlja se HNL. Večeras u 20 sati Hajduk će ugostiti Inter na praznom Poljudu u susretu 27. kola. Trener Splićana Igor Tudor najavio je promjene u sastavu i bitku za sve pobjede u preostalim utakmicama.


„Bit će novih igrača koji do sada nisu igrali. Deset utakmica je do kraja i želimo sve pobijediti. Nažalost smo bez publike, nadamo se da će situacija ići u smjeru da se ona vrati za koje kolo jer ona je važan uteg na vagi, pogotovo Hajduku. Jedva čekam petak u 20 sati, igrači se vesele“, rekao je Tudor.
I treneru Intera Tomislavu Ivkoviću žao je što nema publike, doživljaj na Poljudu bez nje nije isti. Evo što nam je još rekao u najavi susreta.

„Hajduk nam je u ovom trenutku nepoznanica, nismo ih vidjeli kako igraju jer igrali su samo međusobno. Oni su imali priliku gledati nas sve tri utakmice, no jedno je kad gledaš, a nešto drugo kad krene sama utakmica. Nadam se dobroj izvedbi svoje momčadi i pozitivnom rezultatu“, izjavio je Ivković.

Sutra igraju Slaven Belupo i Gorica te Varaždin i Dinamo, a u nedjelju Istra i Rijeka te Lokomotiva i Osijek. Novi termini odigravanja susreta su 18:55, 20 te 21 sat i 5 minuta. Deset kola prije kraja Dinamo je vodeći s 65 bodova, druga Rijeka je na 47, Lokomotiva ima 46. Četvrti je Hajduk s bodom manje, peti Osijek je na 42, šesta Gorica ima 35, slijede Slaven s 26 te Istra s 19, a na začelju su Inter i Varaždin sa po 17 osvojenih bodova

Podijeli