Varaždinski vijećnik naletio autom na nepokretnog psa: ‘Ne smatram se krivim, zbog...

Varaždinski vijećnik naletio autom na nepokretnog psa: ‘Ne smatram se krivim, zbog čega bih se trebao ispričati’

Podijeli

Varaždinski gradski vijećnik Stjepan Cepanec u četvrtak je u dvorištu konjičkog kluba Garestin automobilom naletio na nepokretnog psa u kolicima. Vlasnici se nije ni ispričao, javlja evaraždin.

Pas, srećom, nije stradao, ali kolica su uništena, a Cepanec nije ponudio da nadoknadi štetu.

Nezavisni varaždinski zastupnik Cepanec rekao je kako je u vrijeme incidenta pao mrak i on se žurio na sjednicu. Psa nije pregazio namjerno, pa smatra da se nema kome ispričavati.

“Ja se ne smatram krivim i zbog čega bih se ja trebao ispričavati. Oni su psa trebali imati vezanoga ili u boksu, a ne ga pustiti da luta dvorištem. Moj auto je visok i ja ga od iza stvarno nisam vidio”, rekao je  Cepanec za evarazdin te dodao kako je sreća da mu nije napravio štetu na autu.

Vlasnica psa Spomenka Damjanić kaže kako je svjesna da Cepanec psa i kolica nije pregazio namjerno, ali joj je žao što je kao čovjek nije došao potražiti i pitati može li ikako nadoknaditi štetu.

“Kolica su sad strgana, pas sad mora ležati dok to ne popravim, a to traje”, rekla je Damjanić dodavši kako bi netko tko je gradski vijećnik trebao biti primjer ostalim građanima.

100posto.hr

Podijeli