Varaždinski DJ Ivan Cvek a.k.a. Johnny Costa vratio se s ljetne turneje...

Varaždinski DJ Ivan Cvek a.k.a. Johnny Costa vratio se s ljetne turneje i podijelio dojmove

Podijeli
Foto: Privatna arhiva/ Intervju: Ivana Radiković

Jedan od najboljih Dj-eva sa sjevera Hrvatske 21-godišnji Varaždinac Ivan Cvek a.k.a  Johnny Costa odlučio je sa nama podijeliti dojmove sa ovogodišnjih svojih ljetnih nastupa.

Može se pohvaliti nastupima i izvan granica Hrvatske, a pogotovo u lijepom sjećanju su mu ostali nastupi u češkim klubovima S-klubu Olomouc i Vibe klubu u Brnu, a također u susjednoj Sloveniji skoro nema kluba u kojem nije nastupio. Cijelo ljeto je obilazio našu lijepu hrvatsku obalu gdje je obišao preko trideset klubova, a posebno su mu dragi nastupi u Zenta clubu u Splitu te u Aqua klubu u Biogradu. 

Zadnji nastup je imao u Velenju zadnjeg dana kolovoza na plaži MiaMia na Massive Foam festivalu gdje je pult dijelio s DJ JNX-om te dečkima iz United Pandaz. 

Kakva je bila ekipa u Velenju?

Ljudi su odlični, jaka energija doslovno iskače iz ljudi. Ekipa je plesala do jutra i vidjela se dobra organiziranost samog eventa što je rezultat zadovoljstva publike.

Kakva je bila organiziranost eventa?

Spomenuo bih odličnu produkciju pa rasvjetu,razglas te odličan lightman i MC također. Mogu reći da su „Massive events“  jedna od organizacija koja ljudima pruža ono što do sada nisu vidjeli,a razlog tome je jedna velika mašta koja stvara kreativnost. 

Slovenska ili hrvatska publika?

Hmm… pa sada dalo bi se pričati o tome, no ipak smatram da je svaka publika posebna i ako smatram da bi se Sjeverne Hrvatske županije malo više trebale okrenuti elektroničkoj glazbi. Spomenuo bih Forestland koji je glavni pokretač elektroničke glazbe na sjeveru koji okuplja gotovo sve ljubitelja elektroničke glazbe iz susjednih županija, ali i iz inozemstva.

Podijeli