UTRKA TK Kotoripski begači poziva na Kotoripsku petnajsticu

UTRKA TK Kotoripski begači poziva na Kotoripsku petnajsticu

Podijeli

Trkački klub Kotoripski begači organizira petu kros utrku Kotoripska petnajstica koja će se održati sutra s početkom u 10 sati sa startom i ciljem kod farme Muškatljin u Donjoj Dubravi.

Kao što i sam naziv utrke govori, duljina staze je 15 kilometara. Staza prolazi nasipom uz rijeku Muru i uz posebni ornitološki rezervat Veliki Pažut, a cijelom trasom utrke se trči po makadamu.

Natjecanje se provodi u više kategorija – seniorke i seniori rođeni 1980. i mlađi, veteranke i veterani 1 rođeni 1970. do 1979., veteranke i veterani 2 rođeni 1960. do 1969. te veteranke i veterani 3 rođeni 1959. i stariji.

Trči se i utrka građana na dionici od tri kilometra, a satnica je ista kao i za dužu utrku. Startnina za utrku od 15 kilometara iznosi 50 kuna, a za onu od 3 kilometra 20 kuna.

Prijava i podizanje startnih brojeva je na dan utrke od 8:30 sati. Trči se bez obzira na vremenske uvjete, a po završetku utrke, Kotoripski begači pripremaju domjenak za sve sudionike.

Nošenje startnog broja je obavezno, trči se na vlastitiu odgovornost, a mlađi od 18 godina nemaju pravo sudjelovanja na dužoj utrci.

Podijeli