Uskoro počinju prijave za ulaznice za Euro 2020.

Uskoro počinju prijave za ulaznice za Euro 2020.

Podijeli

Navijači Vatrenih počevši od 4. prosinca moći će početi s prijavama za kupovinu ulaznica za EURO 2020. godine, objavio je Hrvatski nogometni savez.Ulaznice će biti moguće kupiti isključivo putem Uefinog portala (euro2020.com/tickets).

Profil na Uefinom portalu za prodaju ulaznica navijači mogu napraviti već danas, a važno je napomenuti kako je potrebno u svome profilu odabrati kako ste navijači Hrvatske. Nositelji prijave za ulaznice moraju biti stariji od 18 godina. U svojoj prijavi mogu navesti i maloljetne osobe. Jedna osoba se može prijaviti za najviše četiri ulaznice po utakmici te mora navesti osobne podatke za sve osobe.

Navijači se za vrijeme prosinca mogu prijaviti za ulaznice za utakmice hrvatske reprezentacije u skupini, kao i za tzv. uvjetne ulaznice za osminu finala, četvrtfinale, polufinale te finale. U slučaju da Hrvatska ne prođe do utakmice za koju ste se prijavili te kupili uvjetne ulaznice, UEFA će vam vratiti potpuni iznos cijene ulaznica.

Sve uspješno ispunjene prijave za ulaznice koje su zaključene do 18. prosinca u 14 sati ulaze u postupak dodjeljivanja ulaznica. Prioritet će imati najvjerniji navijači Vatrenih koji su u zadnja tri kvalifikacijska ciklusa kupili najviše ulaznica putem portala za ulaznice HNS-a, za koje je predviđeno 25% ulaznica. Preostale ulaznice bit će dodijeljene kroz ždrijeb koji će biti održan krajem siječnja 2020. godine.

Podijeli