Uoči koncerta u Zagrebu objavljen novi spot Zdravka Čolića “Ničeg nije bilo...

Uoči koncerta u Zagrebu objavljen novi spot Zdravka Čolića “Ničeg nije bilo između nas”

Podijeli

Pjesma “Ničeg nije bilo između nas”, koja je osvojila publiku u regiji, peta je pjesma s novog albuma Zdravka Čolića koja je dobila svoju filmsku ilustraciju. Novi spot predstavljen je danas:

Ekipa Čolićevih suradnika odlučila se da ekranizaciju pjesme „Ničeg nije bilo između nas“ napravi upravo na filmski način. Priča o mladom bračnom paru, koji prolazi kroz emotivna iskušenja i krizne trenutke snimana je u Novom Sadu. Pjesmu potpisuje Aleksandar Sretenović, a aranžman Nikša Bratoš.
“Senzualnost scena koje smo snimali, do sada nisu viđene u Zdravkovim spotovima. Morali smo unijeti magiju provokacije, zavođenja, priču koja će do kraja spota držati gledatelje u neizvjesnosti.”– kaže Aleksandar Kerekeš Keky, redatelj koji svoj vizualni pečat ostavlja i na ovom video spotu.

“Prilikom slušanja ove pjesme sa suradnicima, znali smo da će ona definitivno dobiti svoj spot  i da on mora biti drugačiji od ostalih jer tematika teksta to iziskuje”– rekao je Čolić.

Ulogu supruge, mlade pijanistice, na maestralan način iznijela je Agneta Azirović, dok je njen partner, kojeg tumači Ivan Papić, u roli zgodnog profesionalnog plivača, zadužen za scene intrige i zavođenja sa sjajnom Helen Babić.

U okviru regionalne turneje “Ono malo sreće” , Zdravko Čolić održat će koncerte u Zagrebu (Arena Zagreb, 20.10.), Tuzli (dvorana Mejdan, 3.11.) i Skoplju (Arena Boris Trajkovski, 10.11.).
Nakon više od tri godine od posljednjeg koncerta u Zagrebu, publika koja ga željno iščekuje doći će na svoje, u subotu 20. listopada, i uživati u noći punoj pjesme, topline i osmijeha.

Fotografija: Aleksandar Kerekeš Keky

Album “Ono malo sreće” po cijeni od 99 kuna nabavite na svim prodajnim mjestima Croatia Recordsa te na sljedećim linkovima:

Webshop: https://shop.crorec.hr/crorec.hr/ws_o_izdanju.php?IZDANJE_ID=961432
iTunes: https://itunes.apple.com/us/album/id1322405255
Amazon: https://www.amazon.com/dp/B0788Q7VYY
Deezer: https://deezer.com/hr/album/53078812
Spotify: https://open.spotify.com/album/7gkWVzOtgRDvdz6rWpZMnY

Podijeli