Uoči koncerta u Vintageu Tihomir Pop Asanović objavio novi singl i spot...

Uoči koncerta u Vintageu Tihomir Pop Asanović objavio novi singl i spot “Noć u klubu”

Podijeli
Foto (naslovna): Goran Berović

Reizdanja kultnih albuma “Majko zemljo” i “Pop”, a potom i novi studijski album “Povratak prvoj ljubavi / Return to the First Love” oživjeli su glazbeno stvaralaštvo legendarnog jazz fusion glazbenika Tihomira Popa Asanovićanakon više od 40 godina stanke. Prvi povratnički singl objavljen krajem prošle godine, “Femme Fatale” / “Days of Daze”, najavio je i povratnički studijski album, ali i ono najvažnije – povratak na velike glazbene pozorniceDrugi singl s aktualnog albuma je pjesma “Noć u klubu” koju je napisao Zlatko Gall, a glazbu i aranžman potpisuje Pop Asanović. Za pjesmu je snimljen i video spot u studiju Croatia Recordsa kojeg je režirao, montirao i producirao Marko Zeljković Zelja (Studio 69).

Nekadašnji Jugoton bio je mjesto iz kojeg je Tihomir Pop Asanović lansirao sada kultne albume “Majko zemljo” i “Pop”, a upravo na tom mjestu, u prostorijama današnjeg Croatia Recordsa Pop je sa svojim prijateljima glazbenicima nedavno po prvi put izveo dio novog materijala uživo. Tada je i snimljen spot za pjesmu “Noć u klubu”, a svima je bilo jasno kako je Popu pozornica prirodno stanište, stoga je bilo samo pitanje vremena kada će se vratiti na velike pozornice.

Za nekoliko dana, u petak 10. svibnja, Vintage Industrial Bar bit će mjesto u kojem će Pop po prvi put nakon više od 40 godina održati cjelovečernji koncert i krenuti na novo glazbeno putovanje. Na pozornici će mu se pridružiti sjajna pjevačica Sabrina Hebiri i prateći bend pod nazivom Prijatelji, a priprema i goste iznenađenja.
Koncert organizira Dostava zvuka, a ulaznice možete kupiti po cijeni od 120 kuna, na dan koncerta 140 kuna. Prodajna mjesta su Vintage Industrial Bar / Grif i Dirty Old Shop.

Podijeli