Uoči koncerta u klubu Boogalo, Mia Dimšić objavljuje singl “Unatrag”

Uoči koncerta u klubu Boogalo, Mia Dimšić objavljuje singl “Unatrag”

Podijeli
Foto: John Pavlish

Iza najveće hrvatske pop zvijezdeMije Dimšić, još je jedna sjajna diskografska godina. Album “Sretan put”, objavljen krajem prošle godine, kritika je sjajno ocijenila, a publika se već na prvo slušanje zaljubila u novo studijsko izdanje. Nakon pjesme “Sva blaga ovog svijeta” na kojoj bilježi suradnju s Markom Toljom, a koja vlada radijskim eterom i konkurira za nagradu Porin u čak 3 kategorije, Mia objavljuje “Unatrag”, još jedan singl s hvaljenog albuma. Riječ je o pjesmi pamtljivog ritma za koju glazbu i stihove potpisuju Vjekoslav Dimter, Mia Dimšić i Damir Bačić, dok su aranžman raspisali Vjekoslav Dimter i Ivan Pešut. Pjesma je snimana u Croatia Records studiju u Zagrebu, studiju „Green Room Studio“ u Rijeci i studiju Vjekoslava Dimtera u Philadelphiji (PA) u SAD-u, a miks i mastering radio je Goran Martinac.

Pjesma “Unatrag” zbog  vrhunske će svirke i Mijinog jedinstvenog  vokala zasigurno nastaviti uspjeh prethodnog singla i slušateljima priuštiti odličnu zabavu, a sjajno će zvučati i na live nastupima.
“‘Unatrag’ govori o situaciji u životu od koje kao da nikako ne možeš pobjeći, stalno se vraćaš na to isto mjesto i znaš da to nije pametno, ali očito još nisi spreman potpuno krenuti dalje. U pjesmi je to romantična situacija s krivom osobom, ali mislim da se taj osjećaj može primijeniti na brojne situacije u našim životima. Svi duboko u sebi uvijek znamo kamo dalje, ali ponekad je potrebno puno promašaja da to napokon sami sebi priznamo.”  rekla je Mia Dimšić.

Pjesmu “Unatrag” Mia će premijerno izvesti na svojem koncertu, u petak 13. ožujka, u klubu Boogaloo u Zagrebu. Ulaznice za koncert mogu se kupiti u Dirty Old Shopu, Rockmarku, Boogaloou (10-16h) ili u sustavu Entrio.

Podijeli