Uhvaćeni počinitelji nekoliko krađa u Međimurju

Uhvaćeni počinitelji nekoliko krađa u Međimurju

Podijeli

Uhvaćeni su počinitelji nekoliko krađa.

Dovršenim kriminalističkim istraživanjima sumnja se da su 20 i 18-godišnjak s područja općine Pribislavec počinili nekoliko kaznenih djela. Dvojac je tijekom noći s 9. na 10. listopada ove godine u Pribislavcu, Ulici braće Radić provalio u prostorije sportskog kluba, gdje su ukrali novac. Na istom mjestu dvojac je tijekom noći s 14. na 15. listopada provalio u prostorije sportske udruge, gdje su načinili veću materijalnu štetu, ali nisu ništa ukrali. Također je dvojac između 13. i 15. listopada u Štefancu, Ulici Nikole Tesle provalio u prostorije udruge, gdje su ukrali prijenosni zvučnik, kavu i pića.

Nadalje je 20-godišnjak u četvrtak, 17. listopada ove godine u jutarnjim satima u Čakovcu, Ulici Rudolfa Steinera, iz stalka za bicikle u krugu poduzeća ukrao nezaključani bicikl marke Corratec. Taj je dvojac u noći s 2. na 3. studenoga u Pribislavcu, Ulici dr. Vinka Žganca, provalio u prostorije sportske udruge, gdje su ukrali glazbenu liniju marke, raznu opremu i pića. Ukupna materijalna šteta cijeni se na iznos od više tisuća kuna.

Dio ukradenih predmeta je pronađen i vraćen vlasnicima. Protiv dvojca se podnose kaznene prijave, nadležnom državnom odvjetniku.

Podijeli