U Hrvatskoj nula novoboljelih, preminula jedna osoba; Fran Mihaljević bez pacijenata oboljelih...

U Hrvatskoj nula novoboljelih, preminula jedna osoba; Fran Mihaljević bez pacijenata oboljelih od Covida-19

Podijeli

Hrvatska nastavlja s dobrim epidemiološkim podacima. U posljednja 24 sata nema novooboljelih od koronavirusa, priopćio je Nacionalni stožer.Ukupan broj oboljelih od koronavirusa u Hrvatsko je 2.247. Broj preminulih trenutno je 104. U posljednja 24 sata preminula je jedna osoba. U Klinici za infektivne bolesti „Dr. Fran Mihaljević“ u Zagrebu, na respiratoru je preminula osoba, ženskog spola, rođena 1944. godine kojoj je tijekom ove hospitalizacije postavljena sumnja na limfoproliferativnu bolest, priopćili su iz Stožera.

Do sada je testirano 68.514 osoba, od toga 247 u posljednja 24 sata. Na bolničkom liječenju je 10 osoba, od čega su 2 pacijenta na respiratoru.

Ukupan broj ozdravljenih je 2.121, što je 8 novoozdravljenih u 24 sata.

Ministar zdravstva Vili Beroš na svom je Twitter profilu objavio informaciju kako Klinika za infektivne bolesti “Dr. Fran Mihaljević” od danas nema hospitaliziranih pacijenata oboljelih od koronavirusa 

Klinika za infektivne bolesti “Dr. Fran Mihaljević” koja je primarni centar za prihvat COVID-19 pacijenata danas bilježi NULA  hospitaliziranih zbog koronavirusa. Pohvale svom zdravstvenom i nezdravstvenom osoblju”, napisao je ministar.

Podijeli