Truck Show Of Međimurje 15. lipnja u Nedelišću!

Truck Show Of Međimurje 15. lipnja u Nedelišću!

Podijeli

U subotu, 15. lipnja, u Nedelišću će se održati tradicionalni  susret profesionalnih vozača pod nazivom Truck Show Of Međimurje.

Organizatori pozivaju sve koji žele sudjelovati, da dođu sa svojim kamionima bez  prikolica, te su za njih osigurali bonove za konzumaciju.

Susret je sportsko-zabavnog karaktera, održat će se i sportska natjecanja u obaranju ruke za pojedince (s početkom oko 17 sati), te u vuči kamiona za tročlane ekipe (početak oko 16 sati).

Prijave za natjecanja biti će moguća do 15 sati, a prijaviti će se moči svi koji se žele natjecati. Za pobjednike smo osigurali medalje i plakete.

Raspored:

12:00 – 15:00…………………Prijave za natjecanja

16:00 – 17:00………………….Natjecanje u vuči kamiona – ekipno

17:00 – 18:00…………………..Natjecanje u obaranju ruke

18:00 – 21:00……………………Izvlačenje tombole – Tombola sa bogatim nagradama (jakne MERCEDES, DAF, SCANIA)

Očekuje se dolazak tegljača, gotovo svih marki – Scania, Mercedes, Volvo, MAN, DAF i brojnih drugih, a više od impozantnih dimenzija vozila pažnju će sigurno  plijeniti  raznorazna dodatna oprema za vizualni tuning, uređenje unutrašnjosti kabina, kao i maštovite slikarije na kamionima.

Truck Show Of Međimurje započinje u 12 sati, na prostoru BP Formule V , Čakovečka 119, Nedelišće.

Ulaznice za Truck Show Of Međimurje mogu se nabaviti na web stranici  truck-show-of-medimurje.convoy.hr uz napomenu da je ulaz potpuno besplatan!

Podijeli