Todorić poručio Dalić: Jako sam zadovoljan što ste me tužili

Todorić poručio Dalić: Jako sam zadovoljan što ste me tužili

Podijeli

Ivica Todorić u utorak se po drugi put oglasio na svom blogu i komentirao tužbu koju je protiv njega podnijela potpredsjednica Vlade i ministrica gospodarstva Martina Dalić

“Iznimno sam zadovoljan tužbom koju je danas, kako pišu neki mediji, protiv mene podnijela potpredsjednica Vlade Martina Dalić. Zadovoljan sam stoga jer samo DORH može utvrditi činjenicu postojanja neprimjerene mail poruke koju je gospođa Dalić uputila 28. ožujka u 2 sata i 30 minuta jednom članu uprave Agrokora.

I gospođa Dalić, i oni koji su radili provjeru, jako dobro znaju sadržaj poruke, a DORH-ovi istražitelji lako će utvrditi sve okolnosti i elemente kaznenog djela. No, uvjeravam cjelokupnu javnost, ne mojeg, nego vrijedne potpredsjednice koja radi i u 2:30 u noći. To je najbolje vrijeme za komunikaciju s članom uprave Agrokora.

Nadam se da gospođa Dalić u tužbi nije zaboravila navesti i prijetnje uhićenjem koja je izrekla javno na sastanku s gospodinom Alvarezom još jednom članu uprave Agrokora. Istina će vrlo brzo ugledati svjetlost dana, a nadam se da odgovorni neće niti pokušati zamesti činjenice o kojima govorim”, napisao je Todorić.

Podsjetimo, potpredsjednica Vlade Martina Dalić podnijela je dans privatnu tužbu protiv Todorića zbog kaznenog djela klevete. Do toga je došlo nakon što je Todorić na svojem blogu ustvrdio da mu je Dalić prijetila uhićenjem ako ne potpiše Lex Agrokor. Tada je objavio i kako posjeduje njezin prijeteći mail poslan 28. ožujka.

hr.n1info.com

Podijeli