The Weeknd objavio novi studijski album „After Hours“

The Weeknd objavio novi studijski album „After Hours“

Podijeli

Nakon uspješnih singlova „Heartless“ i „Blinding Lights“ kojima je osvojio Billboard ljestvice, The Weeknd je objavio četvrti studijski album koji već obara rekorde.

Nakon što je platinastim singlovima „Heartless“ i „Blinding Lights“ ponovno zauzeo vrhove brojnih ljestvica i oduševio publiku, The Weeknd je objavio novi studijski album naziva „After Hours“, kojim već obara rekorde.

Višestruki dobitnik nagrade Grammy ovim je albumom dobio još jedno veliko priznanje – „After Hours“ je sa skoro milijun digitalnih prednarudžbi oborio rekord na platformi Apple Music. Na novom studijskom izdanju kanadske glazbene senzacije našlo se 14 novih pjesama, među kojima su i već spomenute „Heartless“ i „Blinding Lights“, koje su se našle na samom vrhu Billboard Hot 100 Billboard Hot R&B ljestvica. Pjevač je navedene singlove predstavio i uživo tijekom popularnih televizijskih emisija Jimmy Kimmel Live!, The Late Show With Stephen Colbert Saturday Night Live.

Početak nove ere The Weeknd je najavio na društvenim mrežama krajem prethodne godine: „Večeras započinje ludo, psihotično i euforično poglavlje“, napisao je na Twitteru prije objave singla „Heartless“. Pjesma je premijeru imala u pjevačevoj Beats 1 radijskoj emisiji naziva “Memento Mori”. Pjevač je tada predstavio i svoj novi i upečatljiv imidž, koji se posebno ističe u nedavno objavljenom spotu za pjesmu „Blinding Lights“:

Višestruki dobitnik Grammyja 2018. je godine objavio EP „My Dear Melancholy“, na kojem se našao iznimno uspješan singl „Call Out My Name“. U međuvremenu je ostvario i uspješnu suradnju s francuskim producentom Gesaffelsteinom na pjesmi „Lost in the Fire“, a okušao se i kao glumac u filmu „Uncut Gems“.

„After Hours“ – popis pjesama:

 1. Alone Again
 2. Too Late
 3. Hardest To Love
 4. Scared To Live
 5. Snowchild
 6. Escape From LA
 7. Heartless
 8. Faith
 9. Blinding Lights
 10. In Your Eyes
 11. Save Your Tears
 12. Repeat After Me (Interlude)
 13. After Hours
 14. Until I Bleed Out
Podijeli