The Frajle predstavljaju pjesmu “Ne idi”

The Frajle predstavljaju pjesmu “Ne idi”

Podijeli

The Frajle predstavljaju pjesmu “Ne idi“, singl s hvaljenog studijskog albuma “Ljubav na dar. Autorica glazbe i teksta je Vanna, i ovo joj je prva suradnja sa Frajlama, dok je za glazbenu produkciju i aranžman zaslužan Nikša Bratoš.

Za singl “Ne idi” je snimljen videospot, o kojem The Frajle kažu: “U spotu za pesmu “Ne idi”, htele smo da dočaramo svima dobro poznatu igru “Fote*” gde nam je društvo pravio šarmantni mladi glumac Nemanja Bakić te se u društvu 4 žene odlično snašao, ali šta su sve te “fote” podrazumevale, moraćete pogledati spot da bi saznali. S ekipom iz NN medije, koji su radili spot, zabavljale smo se sve vreme te je snimanje do sitnih sati bilo pravo uživanje.”.
Premijera videospota “Ne idi” bit će u ponedjeljak 18.12. u 19 sati na CMC televiziji.

* – igra “Fote” u Hrvatskoj se zove “boca istine”…

The Frajle iza sebe imaju nekoliko hvaljenih izdanja – “Naš prvi album sa putovanja”, “A strana ljubavi”“B strana ljubavi”, “Meni trebaš ti”, “Ljubav na dar” te brojne rasprodane nastupe po cijeloj regiji. Svojim nastupima osvajaju srca publike gdje god se pojave, čemu svjedoče razne nagrade:  MTV Play Award, Oskar popularnosti, Runjićev galeb, Zlatna bubamara, Good Feeling, Hello nagrada za humanost te niz drugih  priznanja od strane publike, medija, kolega i kritičara.

Podijeli