Taylor Swift predstavila novu pjesmu “Lover”

Taylor Swift predstavila novu pjesmu “Lover”

Podijeli

Taylor Swift ne prestaje predstavljati novi materijal! Nakon što smo nedavno imali priliku slušati tri nove pjesme, “You Need To Calm Down”,”ME!” te “The Archer”, danas je predstavila novu pjesmu “Lover” koja će se također naći na njenom istoimenom sedmom studijskom albumu.

Pjesmu “Lover” Taylor Swift potpisuje samostalno, a dobila je i prigodan lyric video koji užurbano juri prema velikom broju pregleda. Iako je najavila kako idući tjedan izlazi službeni videospot, lyric video za ovu pjesmu se u manje od 12 sati od objave bliži brojci od dva milijuna pregleda:

Taylor Swift se javila svojim obožavateljima na društvenim mrežama te poručila: “Idući tjedan, 22. kolovoza javljam se uživo preko YouTube-a. Bit će jako zabavno, razgovarat ćemo o novom albumu “Lover” te ću uživo izvesti pjesmu koju nisam nikada do sad. Na kraju ćete vidjeti premijeru novog videospota za pjesmu “Lover”. Pridružite mi se.” Njen sedmi studijski album će svijetlo dana ugledati dan kasnije, 23. kolovoza, a već sad je dostupan za prednarudžbe.

Album će sadržavati 18 pjesama, a pjevačica je otkrila kako će njime prevladavati romantični motivi: „Romantične pjesme ne moraju nužno biti vesele. Mislim da se romantika može pronaći i u osjećaju tuge ili samoće.“, objasnila je. Uz standardnu verziju albuma, „Lover“ će biti dostupan u četiri različita deluxe izdanja koja će sadržavati i audio snimke nastale u procesu stvaranja pjesama, postere te knjižicu s tekstovima pjesama.

Podijeli