Švicarska skupina Yello predstavlja singl “Out Of Sight”!

Švicarska skupina Yello predstavlja singl “Out Of Sight”!

Podijeli

Švicarski elektronski duo Yello predstavio je novu pjesmu “Out Of Sight”. Sa svojom zanimljivom tematikom i odličnim ritmom, apsolutno je nezaobilazna prilokom odabira pjesama za plesni podij. Hrvatska publika pjesmu može slušati u radijskom eteru i na digitalnim glazbenim servisima:
umhr.lnk.to/YelloOOS

Dieter Meier i Boris Blank, poznatiji kao članovi elektronske skupine Yello, zagazili su u treću dob ali nisu se odrekli kvalitetne elektronske glazbe. Njihov novi singl “Out Of Sight” dolazi nakon što je skupina u lipnju predstavila singl “Waba Duba”. Obje pjesme bit će dio njihovog novog studijskog albuma “Point.” Radi se o njihovom 14. studijskom albumu koji će svijetlo dana ugledati 28. kolovoza. Novi singl dobio je i videospot koji je dostupan na YouTubeu:


Iako bi ih mnogi otpisali kao generaciju koja ne zna što radi, Yello dokazuje upravo suprotno i samostalno nameće trendove. Kičmu singla “Out Of Sight” čini modul iz telefonske aplikacije “Yellofier”. Boris Blank je radio na stvaranju spomenute aplikacije koja sve zvukove može pretvoriti u glazbu.

Skupina Yello osnovana je 1979. godine, a veliki skok u popularnosti doživjeli su 1985. godine s hit singlom “Oh Yeah”. Osim spomenute, njihove pjesme dostizale su visoka mjesta na svjetskim ljestvicama, te su dobivale remiks verzije od imena kao što su The Grid, Moby i Carl Cox. Njihove pjesme svoje mjesto često su našle u različitim filmovima i serijama i postavile Švicarsku na svjetsku glazbenu kartu.

Podijeli