Sveti Martin na Muri domaćin 13. Kongresa hrvatskog kampinga

Sveti Martin na Muri domaćin 13. Kongresa hrvatskog kampinga

Podijeli

13. Kongres hrvatskog kampinga održava se u hotelu LifeClass Terme Sveti Martin u organizaciji  Kamping udruženje Hrvatske u suradnji s Hrvatskom turističkom zajednicom i Ministarstvom turizma.

Kongres je otvorio ministar turizma Gari Cappelli, a u nastavku programa raspravljalo se o rezultatima ovogodišnje kamping sezone, trendovima, mogućnostima promocije, otvaranju novih tržišta i razvoju novih tehnologija, kao i problemima sektora od kojih se posebno ističe pitanje turističkog zemljišta.

Kongres ima stručni i izložbeno-sajamski dio u kojem predstavnici različitih djelatnosti vezanih uz kamping, donositelji odluka i turistički djelatnici imaju priliku razmijeniti iskustva, predstaviti najbolje prakse i trendove koji nas očekuju u budućnosti – od najnovijih modela mobilnih kućica i glamping šatora do raznovrsne opreme i ponude usluga u kampingu.

Uz to, najboljim kampovima dobitnici su posebnihpriznanja za kvalitetu kampova -Croatia’s Best Campsites, OK mini camps i slovenska priznanja za kvalitetu kampova Naj Kamp Adria 2019.

Podijeli