SVETA MARIJA Prvenstvo u prvoj ribolovnoj ligi Hrvatskog športskog ribolovnog saveza

SVETA MARIJA Prvenstvo u prvoj ribolovnoj ligi Hrvatskog športskog ribolovnog saveza

Podijeli

Nakon odlovljenih šest kola nastavlja se Prvenstvo u prvoj ribolovnoj ligi Hrvatskog športskog ribolovnog saveza. Tako će se ovog vikenda na odvodnom kanalu HE Dubrava kod ribičkog doma Klena u Svetoj Mariji održati dva kola te lige.

U subotu domaćin natjecanja je Glavatica iz Preloga, a u nedjelju Klen iz Svete Marije. Natjecanja započinju u jutarnjim satima. U toj ligi lovi 12 ekipa.

U vodstvu je Bjelka iz Sunje s 9 bodova, drugi je Varaždin Interland iz Varaždina s 19 bodova , treće, četvrto i peto mjesto s istim brojem bodova dijele Zagreb Topfišing, Tvornica stočne hrane Sensas iz Čakovca i Som iz Kotoribe.Šesto i sedmo mjesto dijele Štuka iz Torčeca i Klen iz Svete Marije s po 43 boda, osmi je Rak Rakitje 44 boda, deveta Sava Županja 46, deseta Glavatica Prelog 50 koliko ima i TPK iz Zagreba na jedanajstom mjestu. Posljednja je Mrena iz Nove Gradiške s 59 bodova.

Nakon ova dva kola na kanalu u Svetoj Mariji još dva kola će se održati isto na kanalu, ali u Donjoj Dubravi. Zadnja dva kola biti će na jezeru Ilova u Banovoj Jarugi.

Podijeli