Štromar o Divjak: ‘Drago mi je da Bandić nije uspio‘

Štromar o Divjak: ‘Drago mi je da Bandić nije uspio‘

Podijeli

Uoči predaje potpisa inicijative 67 je previše Hrvatskom saboru, ministar graditeljstva Predrag Štromar ponovio je da on nije za referendum o mirovinskoj reformi.

“Moj prijedlog je da izbjegnemo referendum – da razgovaramo sa sindikatima, uvrstimo u izmjenu zakona njihove prijedloge i da sačuvamo sto milijuna kuna, da izgradimo desetak modernih vrtića…”

Potom se osvrnuo na naprasno otkazivanje Kluba zastupnika Milana Bandića skupljanja potpisa za opoziv ministrice obrazovanja Blaženke Divjak​​:

“Drago mi je da nije uspio zato jer mislim da ministrica Divjak odlično radi svoj posao. Uvela je reformu u škole, u učionice. Od 9. mjeseca u svim školama će biti reforma – zato smo ušli u vladu prije dvije godine. Dolaze rezultati.”

A je li HNS-ov plan o povećanju plaća svim prosvjetarima odgovor na napade Milana Bandića ili PR za stranku, Štromar odgovara:

“Oni zaslužuju veće plaće. Neka svatko radi svoj posao – gospodin Bandić neka radi svoj posao, mi ćemo raditi svoj posao. Ministrica Divjak, ja vam garantiram, radi odlično svoj posao.”

Podijeli