Stoka feat. LayZ & Zsa Zsa – Božić je!

Stoka feat. LayZ & Zsa Zsa – Božić je!

Podijeli

Božić je mnogim umjetnicima najinspirativnije doba godine, a glazbena muza ove je zime bila posebno darežljiva prema pjevačici Zsa Zsi, reperu Stoki i JoomBoosovom youtuberu LayZ-u koji su zajedno s Goranom Kovačićem napisali i snimili pjesmu „Božić je!“ – novi božićni evergreen, ako je suditi po broju pregleda na YouTubeu koji su pjesmu u samo dva dana vinuli u vrh trendinga u Hrvatskoj Youtube link na spot

Šalica kuhanog vina u ruci, topli šal oko vrata, mirisni kolači, najdraže društvo te puno smijeha i ljubavi, jedino je na što ćete misliti slušajući ovu veselu i pozitivnu pjesmu koja je nastala iz neobaveznog druženja ovih popularnih mladih glazbenika u produkciji JoomBoosa pod izdavačkom etiketom Rubikon Sound Factorya.

„Snimanje je bilo genijalno, totalno opušteno, čak i previše hahahhaaa… nekoliko puta smo morali prekidati jer se nismo mogli prestati smijati Stokinim i LayZ-evim forama. Spojili smo tri generacije, svatko je donio svoj stil i viziju, a posebno me veseli što sam autorski sudjelovala na pjesmi koja je baš po mom guštu!“ kaže Zsa Zsa, jedna od najomiljenijih hrvatskih pjevačica mlađe generacije o pjesmi za koju je videospot snimila kreativna ekipa Diffrnt Vibe na čelu s Marijanom Jurčevićem.

„Oduvijek mi je bila želja napraviti lijepu božićnu pjesmu u suradnji sa ženskim vokalom, a budući da je moja supruga veliki fan Zsa Zse i njenog načina pjevanja, rekla je – moraš snimiti stvar s njom! Njen vokal dao je posebnu nježnost pjesmi, podsjeća me na Mariah Carey, a moja omiljena blagdanska pjesma je ‘All I Want For Christmas Is You’“, nije štedio riječi hvale za svoju kolegicu uvijek intrigantni reper Stoka.

Čuti ovaj božićni hit uživo biti će pravi doživljaj, a odlična prilika za to je već 16. prosinca na velikom JoomBoos Videostar božićnom partiju u Tvornici kulture.

Jurica Galoić/Pixsell

Podijeli