STING & SHAGGY objavili potpuno novu pjesmu „Morning Is Coming“

STING & SHAGGY objavili potpuno novu pjesmu „Morning Is Coming“

Podijeli

Nakon obajve najavnog singla „Don’t Make Me Wait“, koji je naišao na veliku podršku publike i medija, Sting i Shaggy objavili su novu pjesmu „Morning Is Coming“ te detalje iščekivanog studijskog izdanja „44/876“, inspiriranog Jamajkom.

https://umhr.lnk.to/MorningIsComingSS  

 Novo izdanje reflektirat će ljubav koju ovaj dvojac osjeća prema Jamajci – njenoj glazbi, duhu ljudi i kulturi. Album dolazi u standardnom digitalnom i CD obliku te digitalnom deluxe i fizičkom super deluxe izdanju, u Hrvatskoj ga očekujemo 20. travnja, a već sada je dostupan u digitalnoj prednarudžbi putem Google Playa:

https://umhr.lnk.to/SS44876dlx  

 Shaggya i Stinga upoznao je zajednički suradnik, Martin Kierszenbaum, trenutno Stingov menadžer. Nakon što je Sting čuo pjesmu na kojoj Shaggy radi, odlučili su zajedno otići u studio. Inicijalno, plan je bio snimiti singl „Don’t Make Me Wait”, no ritam, riječi i melodije obuzeli su dvojac te su snimili još pjesama. Nekoliko tjedana dvojac je stvarao glazbu u New York Cityu, gdje su ukomponirali ritam Kariba s tradicionalnim i modernim stilovima, pop stvaralaštvom i rock energijom.

 U studiju su im se pridružili umjetnici s Jamajke i iz New Yorka, kao što su Robbie Shakespeare, Dwayne ‘iLLwayno’ Shippy, Shane Hoosong, Machine Gun Funk, Patexx, Tyrantula, ali i Stingovog dugogodišnji gitarist Dominic Miller. Produkcijom se bavio Sting International, s kojima je Shaggy surađivao na pjesmama „Boombastic“ te „It Wasn’t Me“, dok je izvršni producent već spomenuti Martin Kierszenbaum.

 Album „44/876“ popis pjesama – standardno izdanje

44/876 (ft. Morgan Heritage and Aidonia)

Morning Is Coming

Waiting For The Break Of Day

Gotta Get Back My Baby

Don’t Make Me Wait

Just One Lifetime

22nd Street

Dreaming In The U.S.A.

Crooked Tree

To Love And Be Loved

Sad Trombone

Night Shift

 

Deluxe izdanje

If You Can’t Find Love

Love Changes Everything

16 Fathoms

Don’t Make Me Wait (Dave Audé Rhythmic Radio Remix)

 

Super Deluxe izdanje

Live at Shaggy & Friends, Kingston, Jamaica

Englishman In New York – Sting

Fields Of Gold – Sting

Message In A Bottle – Sting ft. Agent Sasco

Don’t Make Me Wait – Sting & Shaggy

Roxanne – Sting & Shaggy

Cherrytree Radio Interview with Sting and Shaggy

Podijeli