“Sretno sestro”,  poručuje u novom singlu i spotu Macao Band

“Sretno sestro”,  poručuje u novom singlu i spotu Macao Band

Podijeli
Poznati livanjski Macao Band predstavio je svoj novi singl i spot “Sretno sestro”. Ovu prekrasnu baladu napisao je njihov dugogodišnji suradnik Dragan Keškić Gagi, a uglazbio Leo Škaro koji uz glazbenog producenta i člana benda Tomislava Maletu potpisuje i aranžman. Spot je sniman u 4k rezoluciji u Posušju i Imotskom, a režije se prihvatila sjajna ekipa Foto Mix iz Posušja.

“Često sviramo na vjenčanjima i ima dosta pjesama u kojima roditelji pjesmom ispraćaju svoju djecu u novi život, a mi smo htjeli napraviti posvetu brata sestri. Pjesma je jako lijepa i mislim da će se mnogima svidjeti. Prilikom snimanja spota smo zaista imali veliku pomoći brojnih sponzora i glumaca koji su se potrudili dočarati emocije tog dana na čemu im se od srca zahvaljujem”, rekao je u ime Macao Banda Tomislav Maleta Tona.

Foto: Foto Mix
Uloga mladenke pripala je prelijepoj Mostarki, modelu i vizažistici Marineli Rezo, u ulozi mladoženje našao se Livnjak Filip Omazić,freelance model koji se pojavio i u Severininom spotu, oca je odglumio Frano Vukoja, humorist i kolumnist Večernjeg lista, dok je ulogu brata preuzeo pjevač Macao Banda Jakov Kasalo.

 

Podijeli