Spot za Massimov singl Lice varalice

Spot za Massimov singl Lice varalice

Podijeli
Nova Massimova pjesma Lice varalice već suvereno vlada vrhovima glazbenih ljestvica, a sada je dostupan i prateći video za ovaj, njegov treći, službeni singl.
Spot za pjesmu “Lice varalice” s Massimovog tek objavljenog studijskog albuma “Sada”, u izdanju Aquarius Recordsa, jedno je veliko putovanje, potraga za izgubljenom nevinošću. Massimo se od početka spota uspije izdignuti iznad svoje stvarnosti, pogledati na svijet oko sebe iz drugačije perspektive – što mu u ovom spotu omogućuje da prođe kroz sva svoja različita lica i maske. Spot aludira na čitavi spektar maski koje svi ljudi nose, bez kritiziranja ili objektivizacije – cilj je ukazati na te maske, te pokrenuti subjektivno razmišljanje o njima unutar sebe. Život se posložio iz kocki koje su bačene i iz kojih su se stvorile osobne ljudske sudbine, neke skrivene kroz više osobnosti, filtera, emocija i maski – lica varalica. Na videospotu je radio veliki tim, predvođen redateljem Filipom Filkovićem Philatzom.

“Iznimno mi je važan spot za ovu pjesmu jer se nadam da će singl imati istu sudbinu kao pjesma ‘Iz jednog pogleda’. Pjesma ‘Iz jednog pogleda’ je izašla u srpnju 2012., tek u 11. mjesecu, dakle četiri mjeseca kasnije se počelo razgovarati o tome da je jako dobra pjesma, a zapravo se zalaufala tek 8 – 9 mjeseci po izlasku. A traje još i danas” – rekao je Massimo.

Nakon objave novog albuma Massima čeka iznimno bogato koncertno ljeto. Veseli činjenica da je prvi od dva šibenska koncerta na prekrasnoj Tvrđavi sv. Mihovila 27.07. rasprodan, a pred rasprodajom je i drugi koncert koji će se održati dan kasnije, 28. srpnja. Massimo će ovog ljeta sa svojim bendom posjetiti neke od najljepših pozornica na Jadranu, ali i diljem regije, a završni koncertni spektakl održat će se 14. rujna na zagrebačkoj Šalati.

 

Podijeli