Sinčić: ‘Živi zid će iz svega izaći još jači‘

Sinčić: ‘Živi zid će iz svega izaći još jači‘

Podijeli

Nakon burnog prošlog tjedna za Živi zid, predsjednik stranke Ivan Vilibor Sinčić poručio je da će se situacija ubrzo rasčistiti i da će se znati tko je lagao.

“U javnosti smo mogli zadnjih dana čuti mnogo ružnih i uvredljivih riječi protiv Živog zida, naših članova i mene osobno. Međutim, to me sve ne zanima. Spreman sam radi budućnosti naše Hrvatske i radi budućnosti Živog zida preći preko svega toga. Ne namjeravam se osvrtati na takve stvari. Želim reći da je svatko tvorac svoje sreće i svakome neka je sa srećom. Kao predsjednik stranke Živi zid moram čuvati dignitet politika koje je naša stranka zastupala od svoga osnivanja.”

Predstavio je dvoje novih saborskih zastupnika Damjana Vucelića i Snježanu Sabolek i najavio da će nastaviti s reorganizacijom stranke.


“Nastavljamo dalje s radom. Naši građani od nas to traže, naši birači od nas to traže. Poručujem svima onima koji su željeli, koji žele da Živi zid nestane s političke scene da će biti jako tužni. Koji likuju, koji su radosni i koji po tko zna koji puta misle da je sa Živim zidom gotovo, poručujem gospodo draga nije gotovo i mi ćemo iz ovoga svega izaći još jači.”

Podijeli