Shawn Mendes i Zedd predstavili novi singl/remix pjesme „Lost In Japan“

Shawn Mendes i Zedd predstavili novi singl/remix pjesme „Lost In Japan“

Podijeli

Shawn Mendes i njemački producent Zedd, poznat po suradnji s brojnim zvijezdama (Selena Gomez, Ariana Grande, Alessia Cara) i osvajanju  glazbenih ljestvica („Clarity“, „Stay“, „The Middle“) udružili su snage na remiksu singla „Lost In Japan“. „Želio sam snimiti uzbudljiv remiks za ovu pjesmu. Budući da je Zedd moj dobar prijatelj i glazbeni genijalac, ova je suradnja bila posve očekivana.“ Izjavio je pjevač, dok je i Zedd za svojeg prijatelja imao same pohvale – „Ova mi je pjesma jedna od najdražih s albuma, bilo je zabavno dodati joj malo mojeg zvuka.“ izjavio je. Originalna verzija pjesme do sad je streamana više od 400 milijuna puta.

 „Lost In Japan“ prati uspjeh singla „In My Blood“, čiji je spot do sad na YouTubeu pogledan skoro 200 milijuna puta. Obje se pjesme nalaze na Mendesovom trećem studijskom albumu „Shawn Mendes“ kojem su brojni utjecajni mediji dali visoku ocjenu (NME, Rolling Stone, Variety). Album je objavljen u svibnju ove godine te je dospio na prvo mjesto Billboard 200 ljestvice.

 Shawn Mendes kanadski je glazbenik koji je svjetsku slavu stekao zahvaljujući hitovima „There’s Nothing Holding Me Back“ i „Stitches“. Do sad je objavio tri studijska albuma te je svaki od njih dospio na prvo mjesto Billboardove top ljestvice. To ga čini trećim najmlađim solo glazbenikom koji je ostvario taj uspjeh.

 Zedd je Grammyjem nagrađeni producent i DJ koji se 2012. godine proslavio hitom „Clarity“. Poznat je po suradnji s brojnim glazbenicima među kojima su Ariana Grande, Alessia Cara, Hayley Williams i Maren Morris, s kojom je ove godine surađivao na hitu „The Middle“ koji je potpuno osvojio mnoge top ljestvice.

 

Podijeli