SELNIČKI AKTUALAC Zašto su stali radovi na izgradnji teniskih terena u Selnici?

SELNIČKI AKTUALAC Zašto su stali radovi na izgradnji teniskih terena u Selnici?

Podijeli

Na posljednjoj sjednici Općinskog vijeća Selnica, na Aktualnom satu vijećnica Mihaela Kočila Petković, pitala je općinskog načelnika Ervina vičevića zbog čega ili zašto su stali obećani radovi na izgradnji teniskih terena u Selnici. Dodala je kako u Teniskom klubu Selnica razmišljaju o gašenju kluba, koji okuplja lijep broj članova, poglavito mladih.

Vičević je odgovorio kako radovi nisu stali, ali su općini i njemu drugi projekti prioritetniji. Dodao je kako Međimurska županija nije dala što je obećala, a općina će obaviti što treba, te naglasio kako Građevinska dozvola neće propasti, ako pak bude toliko ‘gusto’ da bi klub prestao raditi, općina će urediti barem jedno tenisko igralište. 

U sklopu odgovora vijećnici Kočila Petković, načelnik Vičević je rekao kako će općina postaviti video nadzor nad kapelom i nogmetnim igralištem u Zebancu. Rekao je i kako je na podučju općine ukradeno 6 ogledala ili špigla na cestovno kritičnim mjestima, što dodatno opterećuje općinski proračun, što u Teniskom klubu Selnica trebaju imati u vidu i razumijeti.

Podijeli