Reformisti na EU izbore izlaze samostalno, nositelj Radimir Čačić

Reformisti na EU izbore izlaze samostalno, nositelj Radimir Čačić

Podijeli
Foto:Dino Varošanec

Središnji odbor Narodne stranke – Reformisti na svojoj 10.sjednici u Čakovcu odlučio je da će stranka na predstojeće izbore za Europski parlament izaći samostalno, a nositelj liste biti će predsjednik Reformista Radimir Čačić.

Također je ovlašteno Predsjedništvo stranke da odluči o kandidatima i poretku na listi, na kojoj će se, uz predstavnike Reformista, naći i nekoliko nestranačkih pojedinaca iz cijele Hrvatske.

Čačić je tom prilikom naglasio kako stranka kroz kampanju želi pokazati snagu sjevera i ukazati svima da su stavovi i konkretna rješenja koji imaju podršku ovdje od koristi za cijelu Hrvatsku. Stranka želi pokazati da postoje ljudi i stranka koja može zaštiti radnike i njihova prava na čist i pošten način.

Čačić je istaknuo kako je ujedno i jedini hrvatski političar koji u 40-godišnjoj povijesti Saveza Alpe-Adria obnaša dužnost predsjednika, potpredsjednik je Skupštine europskih regija i predsjednik jednog od tri komiteta. “Takav konkretan pristup usmjeren rezultatima, angažmanom u Europskom parlamentu može bitno popraviti današnje vrlo skromne rezultate Hrvatske, s obzirom da smo prema službenim podacima drugi najneuspješniji u Europskoj uniji po povlačenju novca iz EU fondova.”, zaključio je Čačić.

Podijeli