Preminula djevojčica koja je ozlijeđena u potresu

Preminula djevojčica koja je ozlijeđena u potresu

Podijeli

U zagrebačkoj Klinici za dječje bolesti u Klaićevoj preminula je djevojčica koja je stradala u potresu koji je jučer rano ujutro pogodio Zagreb.

U poslijepodnevnim satima preminula je petnaestogodišnja djevojčica koja je ozlijeđena u jučerašnjem potresu. Stradala je u obiteljskom domu u Đorđićevoj, a u bolnicu je primljena s teškim ozljedama. Unatoč naporima liječnika koji su se borili za njen život podlegla je ozljedama.

Na Twitter profilu oglasio se i premijer Andrej Plenković: S velikim žaljenjem primili smo vijest o tragičnoj smrti mlade djevojke nakon jučerašnjeg potresa u Zagrebu. Njezinoj obitelji izražavamo iskrenu sućut, suosjećanje i solidarnost uime Vlade Republike Hrvatske.

Informaciju je potvrdio ravnatelj Klinike za dječje bolesti u Klaićevoj Goran Roić. “Nažalost, unatoč svim naporima djelatnika medicnske službe, teško ozlijeđena djevojčica u jučerašnjem potresu podlegla je ozljedama. U ime Klinike za dječje bolesti Zagreb želimo izraziti iskrenu sućut roditeljima i obitelji”, kazao je Roić za N1

Podijeli