PRELOG Javna rasprava o prijedlogu III. izmjena i dopuna Detaljnog plana uređenja...

PRELOG Javna rasprava o prijedlogu III. izmjena i dopuna Detaljnog plana uređenja dijela naselja Jug u Prelogu

Podijeli
DCIM100MEDIADJI_0012.JPG

Grad Prelog, Upravni odjel za gospodarstvo i financije, na temelju  Zakona o prostornom uređenju  objavljuje Oglas o otvaranju javne rasprave o prijedlogu III. izmjena i dopuna Detaljnog plana uređenja dijela naselja Jug u Prelogu .

Javna rasprava će trajati od 19.08.2019. do 28.08.2019. Javni uvid u Prijedlog III. izmjena i dopuna Detaljnog plana uređenja dijela naselja Jug u Prelogu  moći će se izvršiti za vrijeme trajanja javne rasprave u prostorijama Uprave Grada Preloga, Glavna 35, 40323 Prelog svakim radnim danom u uredovno radno vrijeme, te na web stranicama Grada Preloga (www.prelog.hr) i izrađivača plana (www.urbia.hr).

Javno izlaganje Prijedloga III. izmjena i dopuna Detaljnog plana uređenja dijela naselja Jug u Prelogu organizirat će se u prostorijama Grada Preloga, 21.08. 2019. godine u 9:00 sati. Primjedbe i prijedloge sudionici mogu davati tijekom javne rasprave, zaključno sa 28.08.2019. godine i to postavljanjem pitanja tijekom javnog izlaganja o predloženim rješenjima, davanjem prijedloga i primjedbi u zapisnik za vrijeme izlaganja te upućivanjem pisanih prijedloga i primjedbi Gradu Prelogu,

Prijedlozi i primjedbe koji nisu dostavljeni u roku ili nisu čitljivo napisani, ne moraju se uzeti u obzir u pripremi Izvješća o javnoj raspravi. Podnositelji trebaju na podnesku navesti adresu za dostavu odgovora.

Podijeli