PRELOG Gradonačelnik Kolarek primio članove Priločke amaterske scene

PRELOG Gradonačelnik Kolarek primio članove Priločke amaterske scene

Podijeli

U prostorijama Grada Preloga, gradonačelnik Ljubomir Kolarek primio je, u utorak 4. lipnja, članove Priločke amaterske scene, koji su sudjelovali na državnom natjecanju kazališnih amatera u Vodicama.

Pravo sudjelovanja na ovogodišnjem 59. Državnom festivalu hrvatskih kazališnih amatera, izborila je Kazališna družina Štolcer s predstavom “Adam” i Priločka amaterska scena s predstavom “Glumci”, odličnim nastupom na ovogodišnjem Festivalu kazališnih amatera Međimurja, održanom u mjesecu travnju u Prelogu. Sjajni su rezultati postignuti i u Vodicama.Kazališni amateri iz Preloga, okupljeni u Priločku amatersku scenu posebno će pamtiti ovogodišnji Državni festival.

Nagradu na najbolju mušku ulogu primo je Dejan Novak za ulogu Glumac 1 u predstavi „Glumci“, a nominirani su bili i Paola Novak za najbolju sporednu žensku ulogu te Božidar Glavina, koji je za tekst predstave „Glumci“, osvojio nominaciju za najbolji dramski amaterski tekst.

Gradonačelnik Kolarek čestitao je na uspjesima, poželjevši da se predstava „Glumci“ što prije može pogledati ponovno i u Prelogu. Inače, što se tiče međimurskih predstavnika u Vodicama, Kristina Štebih, iz Kazališne družine Štolcer, osvojila je nagradu za najbolju sporednu žensku ulogu.     

Podijeli