Pravila igre predstavljaju novi singl “Samo zbog nje”

Pravila igre predstavljaju novi singl “Samo zbog nje”

Podijeli

Pjesma „Samo zbog nje“ novi je singl grupe Pravila igre. Ususret 100. obljetnici, dečki su pjesmu kao rođendanski poklon odlučili posvetiti upravo Ekonomskom fakultetu u Zagrebu. Autori glazbe i teksta su Sonja i Miro Buljan, dok aranžman potpisuju  članovi benda.  Za moderan i radiofoničan zvuk zaslužan je producent Ivan Zečić.

Inspirirani studentskim uspomenama, članovi benda su osmislili originalan poklon za 100. rođendan svog bivšeg faksa. Svoj talent i kreativnost usmjerili su na kreiranje pjesme u suradnji sa EFZG-om. Takvu suradnju do sada nismo imali prilike vidjeti. Nesumnjivo, ovo je jedan od najambicioznijih projekata na domaćoj glazbenoj sceni o kojemu će se još dugo govoriti.

Započevši rad na pjesmi Samo zbog nje“ probudila su se sjećanja na nezaboravne trenutke provedene na fakultetu. Te prekrasne uspomene u trenu su nas vratile u prošlost. Shvatili smo da se sa pjesmom mogu poistovjetiti gotovo svi. To je bio ključan okidač da stvorimo nešto posebno, što još nitko nije učinio. Da snimimo spot u kojem sudjeluje više od 1000 studenata i djelatnika Ekonomskog fakulteta u Zagrebu. Jedva čekamo da pjesma zaplovi radijskim eterom, da čujemo prve reakcije publike i radijskih urednika.” – rekao nam je Goran Belošević, bubnjar i menadžer benda te bivši student fakulteta.

Podijeli