POWERLIFTING I BENCH PRESS Pozoj učvrstio vodstvo u klupskom poretku i izborio...

POWERLIFTING I BENCH PRESS Pozoj učvrstio vodstvo u klupskom poretku i izborio norme za Europsko i Balkansko prvenstvo

Podijeli

Na Murteru je proteklog vikenda održano drugo od tri ovogodišnja natjecanja u powerliftingu i bench pressu koje je organizirao PLK Šibenik.

Čakovečki Pozoji učvrstili su poziciju najboljeg bench press kluba u Hrvatskoj te su od ukupno 80ak natjecatelja opet bili među najbrojnijim ekipama natjecanja.

Prvog dana u powerliftingu nastupili su: Lovro Hamer u kategoriji juniora do 93kg koji je uspješno zadovoljio normu za balkansko prvestvo u listopadu, te Robert Blešć koji je na svom prvom natjecanju sve oduševio u kategoriji mastera do 120kg te srušio državni rekord u mrtvom dizanju.

Drugog dana u bench pressu Pozoj je nastupao sa ukupno 10 natjecatelja. Sindy Bubek u kategoriji juniorka do 52kg, Erik Žižek u kategoriji juniora do 74kg, Dominik Krištofić u kategoriji juniora do 93kg, Sven Todorović u kategoriji juniora preko 120kg, Goran Karamarković u kategoriji mastera do 83kg, Nikola Fic u kategoriji seniora do 93kg, Marko Braniša u kategoriji seniora preko 120kg, Ivan Lesjak u kategoriji master3 do 83kg koji je srušio državni rekord, Branko Todorović u kategoriji master3 do 105kg također je srušio državni rekord te Robert Blešć u kategoriji master1 do 120kg.

Valja napomenuti kako je ovo bila finalna provjera forme za Gorana, Sindy i Dominika koji u 8.mjesecu ove godine nastupaju na Europskom prvenstvu u Luxemburgu.

Podijeli