Posjetite ovog vikeda sajam knjiga “Mesap Libar” u Nedelišću

Posjetite ovog vikeda sajam knjiga “Mesap Libar” u Nedelišću

Podijeli

Međimurski sajam poduzetništva jedanaestu godinu za redom organizira specijalizirani sajam knjiga Mesap Libar, koji će se održati u nadolezećem vikendu, od 13. do 15. travnja

Ove će godine na sajmu sudjelovati 70-ak nakladnika čiji će sadržaj obuhvaćati školsku obrazovnu, dječju i stručnu literaturu, beletristiku, knjige za hobi i ostalo. Ponuda sajma proširena je učilima, informatičkom opremom, audio i video tehnikom te glazbenim instrumentima i opremom. Održati će se i prezentacije i nastupi pisaca, stručni skupovi, kazališne predstave, te slikari i kipari iz Hrvatske, Slovenije i Mađarske. Sajam ima izložbeni i prodajni karakter.

Organizatori su istaknuli da im je žeja vratiti knjigu u domove, jer književna djela imaju neprocjenjivu vrijednost usprkos modernim tehnologijama. Sutra, prvog dana sajma na programu je program za učenike osnovnih i srednjih škola, na koji je do sada prijavljeno oko 1200 učenika. Zadnji dan sajma, u nedjelju, održati će se i izložba malih životinja koju organizira udruga iz Nedelišća. Radno vrijeme sajma knjiga Mesap Libar 13. i 14. travnja biti će od 10 do 19 sati, a u nedjelju od 9 do 18 sati.

Podijeli