POLICIJSKA POTJERA Od Nedelišća do Piškorovca automobilom bježao policiji

POLICIJSKA POTJERA Od Nedelišća do Piškorovca automobilom bježao policiji

Podijeli

U izvješću Policijske uprave međimurske o stanju sigurnosti tijekom vikenda, najviše je pažnje privukao slučaj nove automobilske potjere.

Naime, u subotu nešto iza ponoći, u Čakovečkoj ulici u Nedelišću je prometna ophodnja Policije pokušala zaustaviti osobni automobil, no vozač je odbio stati te je nastavio vožnju prema južnoj oblizanici Čakovca, pa je ophodnja krenula u potjeru. U potjeru su se priključile još dvije ophodnje, a vozač je nastavio južnom obilaznicom prema Štefancu, Maloj Subotici, Palovcu i konačnom odredištu u Piškorovcu gdje se nakon što je stao, trčeći udaljio prema šumi. Policijski službenici su ga sustigli te uhitili.

Utvrđeno je da se radi o 25-godišnjaku sa šireg područja Općine Nedelišće koji je ujedno vozilom upravljao bez položenog vozačkog ispita. Mladić je nakon Općinskog suda predan u zatvor.

Tijekom vikenda dogodile su se ukupno 4 prometne nesreće, sve s materijalnom štetom, a zabilježene su i tri teške krađe. Tako je ukradeno računalo i električarska oprema iz hangara u čakovečkoj Ulici bana Josipa Jelačića, a u Gornjem Kuršancu je provaljeno u automobil iz kojeg je ukradena torba s osobnim stvarima.

Podijeli