Policija otkrila detalje ubojstva žene kod Vukovara

Policija otkrila detalje ubojstva žene kod Vukovara

Podijeli

Policija je otkrila detalje ubojstva 46-godišnje žene, čije je tijelo pronađeno u septičkoj jami u selu Petrovci 4 mjeseca od prijave nestanka. Zbog sumnje da je umiješan u ubojstvo, priveden je njezin 50 -godišnji suprug. Osumnjičenog je otkrio je SMS kojeg je poslao s njenog mobitela. Ranije nije bilo prijava za obiteljsko nasilje, osim prijave prijetnje od strane žrtve prema osumnjičenom 2018.

Voditelj Službe kriminalističke policije PU vukovarsko-srijemske, Krešimir Hunjet:

‘‘Kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je kako je u srpnju, neutvrđenog dana, u jutarnjim satima, nakon verbalnog, a onda i fizičkog sukoba, došlo do uboda više rednih rana, od kojih je ona na mjestu događaja preminula. Nakon toga je mrtvo tijelo umotao u prekrivače.‘‘

Nestanak 46-godišnjakinje prijavila je majka. Većina početnih indicija pokazivala je na to da je žena zbog obiteljskih odnosa otišla od kuće. Vlado Božić, načelnik PP Vukovar:

‘‘Kolale su razne informacije, od toga da je išla na sezonski posao na more, pa smo i to provjerili. Imali smo informaciju da je viđena od strane jedne prijateljice, nedaleko od mjesta prebivališta pa smo i to provjereili. Nažalost, pokazalo se netočno.‘‘ Ubijena je živjela u Petrovcima nedaleko Vukovara, sa suprugom i dvojicom sinova.

Podijeli