Poginula vozačica, a devet ozlijeđenih u promentoj na staroj kliškoj cesti

Poginula vozačica, a devet ozlijeđenih u promentoj na staroj kliškoj cesti

Podijeli

U 7 sati i 37 minuta na županijskoj cesti 6253, staroj Kliškoj cesti, dogodila se teška prometna nesreća, sudar dvaju autobusa i jednog osobnog vozila. Cesta je zatvorena za promet, u tijeku je očevid, potvrdili su nam iz PU splitsko-dalmatinske. Miho Sušić sa splitske Hitne pomoći za Radio Dalmaciju:

“To je bio sraz jednog vojnog i jednog civilnog autobusa te osobnog vozila. Na žalost preminula je osoba iz automobila. Radi se o ženskoj osobi (1963.) koja je preminula na mjestu događaja. Devet je osoba ozlijeđeno, ali u pravilu su to sve lakše ozlijede. Sad su te osobe na obradi. Možda jedna osoba bude teže ozlijeđena, u vidu loma podlaktice, ali nitko nije životno ugrožen i ne radi se ni o kakvim teškim posljedicama za ovih devet osoba”.

U prometnoj nesreći kod Klisa ozlijeđeno je i šest pripadnika Hrvatske vojske, priopćili su iz MORH-a.

“U prometnoj nesreći koja se dogodila u ponedjeljak, 14. listopada 2019. godine oko 7.40 sati na staroj kliškoj cesti kod Splita u kojoj su sudjelovala dva autobusa i jedno civilno vozilo, ozlijeđeno je šest pripadnika Hrvatske vojske.

Naime, pripadnici Hrvatski vojske nalazili su se u autobusu redovnog vojnog linijskog prijevoza na relaciji Sinj-Split i zatražili su liječničku pomoć koja im je pružena u KBC-u Split.Prema dostupnim informacijama, jedna osoba je smrtno stradala, a osam ih je ozlijeđeno.O nesreći je obaviješteno Općinsko državno odvjetništvo. U tijeku je očevid”, stoji u priopćenju.

Podijeli