pocket palma objavili singl “kako izgleda kraj”

pocket palma objavili singl “kako izgleda kraj”

Podijeli

pocket palma će video spotom za sjajan novi singl “kako izgleda kraj”, u vama probuditi nostalgiju za šarenim i ludim osamdesetima. Zaplovite s džepnim palmama u kolaž analognog doba koje savršeno interpretiraju u svojem audio-vizualnom izričaju.

Ovaj zabavni video spot i aposlutno plesna melodija uokviruju mračniju liriku koju su Luka i Anja zapakirali u neodoljivu glazbenu poslasticu:

Kako izgleda kraj je vrlo plesna pjesma s malo mračnijom tematikom. Inspiracija za nju je proizašla iz egzistencijalnih razmišljanja o generalnom stanju u svijetu i o našim osobnim borbama. Kroz tekst se provlači tematika odluke življenja u trenutku, a cijelu atmosferu podižu veselije synth dionice.”

Foto: Filip Filaković – Philatz

“Ideja za spot je nastala u suradnji s Filipom Filkovićem Philatzom i bazira se na TV programu osamdesetih. Htjeli smo prikazati što više situacija kao što su tjelovježba, razne reklame i emisije i napraviti jedan pravi retro bućkuriš.”

Njihovu viziju nam je otkrio i redateljski mastermind Filković:

“Glavna ideja bila je napraviti spot koji izgleda kao da je stvoren iz niza arhivskih televizijskih kadrova koji nekim čudom odgovaraju pjesmi. Tehnika snimanja, nacin i pristup režiji i produkciji morali smo svesti na bare minimum onoga kako se radilo prije trideset godina.”

Foto: Filip Filaković – Philatz


“kako izgleda kraj” posljednji je singl koji će pocket palma objaviti prije koncertne promocije debitantskog albuma koja će se održati 29. veljače u Tvornici kulture. pocket palma u Tvornicu dolazi “naoružana” fantastičnim singlovima i hvaljenim albumom koji je objavljen, osim digitalno, na CD-u, vinilu i audio kazeti.

Ova izdanja nastala su povodom obilježavanja 25. godišnjice Aquarius Recordsa, a pocket palma koja svojim retro, ali modernim zvukom utjelovljuje najbolje od prošlosti i budućnosti glazbe, savršen je ambasador  te poruke. 

Foto: Hrvoje Banić


Anja i Luka izliječit će vašu nostalgiju za ljetom koncertnom promocijom albuma 29. veljače 2020. godine u zagrebačkoj Tvornici kulture. Svoju džepnu dozu palmi osigurajte si po pretprodajnoj cijeni od 40 odnosno 60 kn na dan koncerta.

Podijeli