Plenković: Škoro puno bolje pjeva nego što govori

Plenković: Škoro puno bolje pjeva nego što govori

Podijeli

Premijer i predsjednik HDZ-a Andrej Plenković osvrnuo se danas na kampanju za predsjedničke izbore. Komentirao je izjavu Miroslava Škore koji je, podsjetimo, rekao da je Plenković izdao HDZ te da bi zato članovi te stranke trebali glasati za njega.

“Ja imam sljedeću poruku. HDZ kojeg vodimo danas je mjesto, ideja, program kakav je htio predsjednik Tuđman. HDZ-ovcima ne treba Škoro, Bulj, Grmoja, Petrov, sva ta bulumenta da im kaže za koga će glasati”, istaknuo je Plenković.

U nastavku je rekao da su političari MOST-a koji, kaže, skakuću oko Škore bizidejni i zlonamjerni.

“Ljudi moraju znati da je glas za Škoru, glas za Milanovića. Vrlo jednostavno. Glas za Škoru je glas za SDP. Svi koji dijele vrijednosti Tuđmanovog HDZ-a dobro znaju da je prava i istinska kandidatkinja Kolinda Grabar-Kitarović”, dodao je Plenković.

Još jednom je prokomentirao jučerašnji Škorin predizborni skup:

“Dvije minute Škorinog nastupa koji sam vidio, djelovao mi je kao neka parodija na Večernju školu, s tim što je Večernja škola zabavna, a ovo je loše. Loše pročitano,praktički nikakvo. Čovjek puno bolje pjeva nego što govori”, zaključio je Plenković.

Štedio nije niti Zorana Milanovića.

“Imate čovjeka za kojeg smo mi 90-tih u Ministarstvu gledali kao onog koji hvata krivine. Rekao bih da je u kampanju ušao s lošim karakterom, neistinom i bez programa.”

Podijeli