U Piškorovcu novi napad na policajca

U Piškorovcu novi napad na policajca

Podijeli

Policijska uprava međimurska ovog je vikenda imala nešto više intervencija od uobičajenog prosjeka. Naime, osim tri teške krađe, zabilježen je napad na službenu osobu, odnosno policajca, a to se dogodilo u Piškorovcu, tijekom noći sa subote na nedjelju, prilikom povratka s intervencije

Naime, u službeni civilni automobil nepoznati je počinitelj bacio kamen i razbio staklo na stražnjim vratima. Policajci su nakon toga započeli istraživanje nad djetetom uz prisutvo njegova oca, no prišla im je i djetetova majka i započela ih verbalno vrijeđati. Nakon upozorenja, nastavila je s vrijeđanejm pa su nad njom uporabljena sredstva prisile. Tijekom tog događaja, nepoznati je počinitelj više puta prema svima bacio kamenje te je jedan kamen pogodio jednog policajca u glavu, za što mu je kasnije utvrđena teška tjelesna ozljeda. Majka, djeteta, 46.-godišnjakinja, lakše je ozlijeđena.

U Otoku, u subotu u predvečernjim satima, policijski su službenici zasutavili osobni automobil kojim je upravljao 24.-godišnjak koji je dragovoljno predao smotuljak s 25 grama marihuane. Tijekom vikenda se dogodilo ukupno devet prometnih nesreća, od čega tri s ozlijeđenim osobama, no, srećom, nitko nije zadobio teške ozlijede. U noći sa subote na nedjelju provedena je i operativna akcija Alkohol i droga, prilikom koje je utvrđeno 10 prekrašaja, od čega osam prekršaja upravljanja vozilom pod utjecajem alkohola . Rekorder akcije je 47.-godišnji vozač osobnog automobila, koji je u nedjelju, oko 3 sata ujutro u Vrhovljanu, zaustavljen s 2,17 promila.

Podijeli